O podjetjuInštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana je bila ustanovljen leta 1992. Sprva je poskrbel za transparentnost medijskega trga.

Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana je specializirano podjetje za snovanje, načrtovanje in izvajanje raziskav. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju tržnega, medijskega in mnenjskega raziskovanja nudimo celovito raziskovalno storitev, od prepoznavanja problema, zasnove, izpeljave in podrobne analize do interpretacije in svetovanja. Naročnikom osmišljamo podatke, da lahko uspešno izvajajo svojo poslovno in marketinško strategijo.

Na Mediani imamo znanje, izkušnje in motivacijo, da storitve opravljamo kakovostno. Zaposleni smo visoko strokovno usposobljeni in se redno izobražujemo ter sledimo razvoju na področju tržnega in poslovnega raziskovanja.


Na Mediani stremimo k zagotavljanju kakovosti naših raziskovalnih in svetovalnih storitev, ki temeljijo na večletnih izkušnjah in dolgoročnih sodelovanjih z našimi naročniki ter dela s srcem pri implementiranja našega znanja v prakso.


Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "se ne strinjam".
Ne strinjam se