O MEDIANI


DANES


Inštitut za raziskovanje trga in medijev, Mediana nudi svojim naročnikom celovito svetovalno storitev: temelji na podatkih, svetuje z znanjem in s srcem.

ZAČETKI


Mediana je bila ustanovljena leta 1992. Sprva je poskrbela za transparentnost medijskega trga. S svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju tržnega, medijskega in mnenjskega raziskovanja danes nudi celovito raziskovalno storitev, od prepoznavanja problema, zasnove, izpeljave in podrobne analize, do interpretacije in svetovanja.

ZNANJE


Mediana je podjetje, specializirano za izvajanje kvantitativnih in kvalitativnih raziskovalnih projektov, kontinuirane ali ad hoc narave.
Z znanjem naročnikom osmišlja podatke, s pomočjo katerih lahko uspešno izvajajo svojo poslovno in marketinško strategijo.

ZAPOSLENI


Na Mediani imamo znanje, izkušnje in motivacijo, da storitve opravljamo kakovostno.
Zaposleni smo visoko strokovno usposobljeni in se redno izobražujemo ter sledimo razvoju na področju tržnega in poslovnega raziskovanja.

Predstavitev
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "se ne strinjam".
Ne strinjam se