Oglaševanje in sponzorstvoNudimo vam celovite komunikacijske rešitve pri razvoju sporočil ali kreativnih rešitev, ki vam pomagajo pri iskanju optimalnih rešitev za trženjsko načrtovanje.


Ko razvijate komunikacijsko strategijo, vam nudimo podatke za pripravo kreativnega briefa. Kreativne rešitve, ki jih pripravi oglaševalska agencija, testiramo in vam pomagamo izbrati najbolj ustrezno glede na vaše cilje.
Ko je vaše oglasno sporočilo že predvajano, vam pomagamo razumeti, kako uspešna bo vaša akcija v medijih.


Priklic oglasov po branžah in po vrstah medijev

S priklicem oglasov preverjamo opaženost oglasov v nekem časovnem obdobju. Z rezultati se prepričamo o vtisu, ki ga je oglas pustil med potrošniki.


Uspešnost komunikacijske akcije

Oglaševanje lahko odločilno vpliva na vedenje potrošnikov preko vplivanja na njihove psihološke procese. Odzivi potrošnikov na oglaševanje so različni in glede na njihove značilnosti uporabljamo različne metode in tehnike za njihovo merjenje in vrednotenje.


Testiranje oglasnih sporočil

Na uspešnost oglasnih sporočil nedvomno vpliva tudi vsebina samega sporočila. Naročniku zato predlagamo, da izdelan oglas ali več oglasov predhodno testira in se na ta način izogne napačnemu naslavljanju oziroma predstavitvi oglasa, v kateri se njegova ciljna skupina ne bo prepoznala.


Evalvacija oglaševalskih akcij

Sprotno ocenjevanje poteka posamezne oglaševalske akcije in njene usklajenost s cilji, ki smo si jih zastavili na začetku, omogoča, da ugotovimo, ali smo dosegli resnično tisto, kar smo hoteli. Ali smo dobili najboljše možne rezultate glede na investirana sredstva? Evalvacija oglaševalske akcije odgovarja na vprašanja, kako naprej in kaj izboljšati ali spremeniti. Odgovori, ki jih pridobimo v postopku evalvacije, nam dajo prepotrebne in koristne povratne informacije.


Testiranje konceptov

Spremenjeni izdelki predstavljajo velik korak tako za proizvajalca kot tudi za potrošnike. Da bi prvi znal ustrezno nasloviti svojo ciljno skupino, drugi pa bi izdelke tudi preizkusili, je priporočljivo testiranje novih konceptov, kamor spadajo embalaža, podoba, vsebina, oblika, odvisno torej od vrste izdelka.


Touchpoints

Mediana Touchpoints predstavlja napreden pristop k merjenju učinkovitosti vseh komunikacijskih kanalov. Raziskava odgovarja na vprašanja: kako poenostaviti in optimizirati komunikacijsko strategijo, kako izboljšati koordinacijo med različnimi mediji in kako zmanjšati ali racionalizirati stroške oglaševanja.


Učinkovitost sponzorstva in njegova evalvacija (SSI indeks)

Indeks primernosti sponzoriranja (SSI) je namenjen kontinuirani evalvaciji obstoječih sponzorskih sodelovanj in iskanju potencialnih. Daje osnovo za potrditev in evalvacijo že sprejete odločitve sponzorskega sodelovanja ali za odločitev o morebitnem sponzoriranju določenega športa ter omogoča poglobitev poznavanja uporabnikov posameznega sponzorja ali blagovne znamke.


Športniki blagovne znamke

Raziskava, ki omogoča individualno obravnavo izbranih elementov, ki odlikujejo športnice, športnike in športne klube ter hkrati omogoča evidentiranje elementov, ki jih je potrebno graditi, da bi s tem ustvarili idealno blagovno znamko.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "se ne strinjam".
Ne strinjam se