Raziskave organizacijske klimeRaziskave organizacijske klime so pomembno orodje pri postavljanju interne strategije – vodenja zaposlenih.


Raziskave zadovoljstva zaposlenih

Zadovoljstvo zaposlenih ima pomemben vpliv na doseganje ciljev podjetja in njegovo produktivnost. Merjenje je namenjeno ugotavljanju elementov, ki pozitivno ali negativno vplivajo na delovno zadovoljstvo in delovno učinkovitost.


Raziskave organizacijske kulture

Organizacijska kultura je eden izmed najbolj neotipljivih pojmov v organizacijski psihologiji, ki pa je izjemno pomemben. Z merjenjem organizacijske klime lahko ugotovite, katere dimenzije kulture so tiste, ki vas morda zavirajo na vaši poti v želeno prihodnost. Na podlagi merjenja kulture lahko načrtujete strategije, kako kulturo premakniti v želeno smer.


Raziskave organizacijske klime

Raziskovanje organizacijske klime omogoča vpogled v mnenje oziroma prepričanje različnih skupin zaposlenih o njihovem delu, delovnem okolju in pogojih dela ter o organizaciji sami. Merjenje organizacijske klime omogoča pridobitev povratne informacije, kako dobro organizacija izpolnjuje potrebe in pričakovanja zaposlenih ter ugotovi, kaj je potrebno spremeniti.
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "se ne strinjam".
Ne strinjam se