Raziskave trgaRaziskave trga vam pomagajo pri odločanju o čim bolj učinkovitem vstopu na trg, kako zadržati ali povečati tržni delež, pri analizi stanja na trgu, preverjanju tržnega potenciala, repozicioniranju ipd.Trg (določitev velikosti in potenciala)

Za učinkovit vstop na trg ali za povečanje tržnega deleža so potrebne informacije o specifikah trga, na katerega vstopamo ali v katerem delujemo. Samo na osnovi teh lahko določimo pravi pristop za nastop na trgu, ali pa nas obvarujejo pred morebitno napačno odločitvijo.

Analiza stanja trga
Analiza stanja trga omogoča pregled, prenovo in sintezo spoznanj o trgu, ki so predmet raziskave. Predstavlja pomoč pri odločanju in pridobivanju informacij za zmanjšanje tveganja pri odločanju ter razvija nove ideje, ki so potrebne zato, da podjetje ohranja konkurenčnost na trgu.

Merjenje pozicije na trgu (konkurenca)
Načrtovanje marketinških strategij
Načrtovanje orodij za implementacijo marketinških nalog
Spletno mesto uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska. Z nadaljevanjem obiska spletnega mesta ali izborom opcije "se strinjam" se strinjate z uporabo piškotkov. V primeru nestrinjanja izberite opcijo "se ne strinjam".
Ne strinjam se