Globalna WIN konferenca 2023 v Ljubljani: svetovni trženjski raziskovalci o moči javnega mnenja, umetni inteligenci in kibernetski varnosti

mediana win konferenca 2023

Ljubljana, 2. Junij 2023 – Letna konferenca Insights Fusion, ki jo organizira Svetovno neodvisno združenje za trženjske raziskave (WIN) v sodelovanju z Inštitutom Mediana, bo med 11. In 14. junijem v hotelu Intercontinental v Ljubljani osrčje raziskovalne skupnosti. Na dogodku se bodo združili vodilni predstavniki industrije s celotnega sveta in pomembne slovenske osebnosti, da spregovorijo o vseh napredkih v trženjskih raziskavah, s posebnim poudarkom na umetni inteligenci.

Osrednji govorec, Borut Pahor, nekdanji slovenski predsednik, bo v ponedeljek, 12. Junija delil svoja spoznanja o pomembnosti javnomnenjskih raziskav pri odločanju v politiki. Spregovoril bo tudi o strategijah za gradnjo močne osebne znamke v dinamičnem političnem okolju današnjega časa.

Oder bo zavzel tudi Miha Lobnik, prvi Zagovornik načela enakosti v Sloveniji. Delil bo svoje znanje in misli o tem, kako preprečevati in se boriti proti diskriminaciji in v Sloveniji vsem zagotavljati enake možnosti.

Dogodek bo zapolnjen s premišljenimi predavanji o širokem naboru tem, pomembnih za raziskovalno industrijo. Mednje sodijo tudi generativna umetna inteligenca, dinamično področje kibernetske varnosti in njeni vplivi na podatke in podjetja. Na konferenci bo predstavljena tudi knjiga “The Power of Public Opinion.” »Ponosna sem, da nam je uspelo strniti in nasloviti tako aktualna in pomembna vprašanja za raziskovalce in državljane sveta«, je ob tej priložnosti dejala Janja Božič Marolt, ustanoviteljica in predsednica Inštituta Mediana.

“Z veseljem našo WIN konferenco gostimo v čarobni in očarljivi Ljubljani,” pravi Vilma Scarpino, predsednica mednarodnega združenja WIN. “Slovenija je lahko zgled moderne države, ki se osredotoča na trajnost in varovanje okolja, kar omogočajo tudi kakovostne raziskave in inovativne rešitve.”

O združenju WIN

Svetovno neodvisno združenje trženjskih raziskav (WIN) je globalno omrežje neodvisnih podjetij za raziskovanje trga. WIN že od leta 2018 v svojem omrežju izvaja javnomnenjske raziskave, s katerimi ugotavlja odnose ljudi do pomembnih tematik, kot so enakost spolov, komunikacija in mediji ter trajnost. WIN prav tako izvaja raziskave za potrebe trga na področju komunikacije in specifičnih potreb poslovnih partnerjev.

Inštitut Mediana je ekskluzivni partner združenja WIN za Slovenijo.

Program letne konference je na voljo za prenos tu: Letna konferenca Insights Fusion 2023

Deli:

Aktualno