JANJA BOŽIČ MAROLT IN MITJA TUŠKEJ PREDSEDNIKA EFFIE SLOVENIJA 2023!

Janja Božič Marolt in Mitja Tuškej

Začenja se enajsta izvedba Effie Slovenija, nagrade za marketinško učinkovitost. Effie Slovenija 2023 bosta vodila Janja Božič Marolt, ustanoviteljica in direktorica Inštituta za raziskovanje trga in medijev, Mediana in Mitja Tuškej, strateg in partner v Skupini Formitas, ki svojo predanost Effie-ju izkazuje že v drugem mandatu funkcije strokovnega direktorja.

»Effie je zlato. Redka, težko pridobljena dragocenost, ki ohranja vrednost in jo v kriznih časih še poveča. V veliko čast mi je in ponosna sem, da lahko sodelujem z Mitjo in da bova z ostalimi deležniki doprinesla in še utrdila zaželenost ter ugled Effie nagrade v že enajsti izvedbi v Sloveniji. Brez prizadevanj sodelujočih in vseh dosedanjih nagrajencev nadgradnja ne bi bila možna. Iskreno hvaležna sem vsem za njihove vložke doslej. Iz spoštovanja do njih in do stroke si bom prizadevala za uspešno in učinkovito udejanjanje vseh procesov v izvedbi Effie 2023.

Kompleksnost družbenih, naravnih, tržnih in tehnoloških sprememb bolj kot kdaj koli prej narekuje inovativne implementacije marketinških strategij, ki le s premišljenimi in raziskovalno podprtimi vpogledi in verodostojnimi podatkovnimi osnovami lahko dosegajo komunikacijsko učinkovitost in uspešnost. In pika.« je povedala Janja Božič Marolt ob nastopu nove funkcije.

Naslovna slika: Janja Božič Marolt in Mitja Tuškej

Deli:

Aktualno