O Mediani

Na Mediani snujemo in izvajamo kakovostne raziskave in svetovalne storitve, na podlagi večletnih izkušenj in dolgoročnega sodelovanja z našimi partnerji. 

Smo visoko usposobljeni strokovnjaki in se redno izobražujemo ter sledimo razvoju na področju tržnega in poslovnega raziskovanja.

Ponujamo celovito svetovalno storitev, ki temelji na: podatkih, našemu znanju in naši srčnosti.

Poslanstvo

Pomagamo izboljševati svet s soustvarjanjem poslovnih rezultatov naših naročnikov z raziskavami, ki z mnenji uporabnikov izboljšujejo izdelke in storitve okoli nas.

Vizija

Prepoznavni bomo kot raziskovalci in svetovalci, ki se z mladostno ambicioznostjo in izkustveno strastjo vživimo v razvoj in rast naročnika, zato soustvarjamo trende in prisegamo na zaupanje vseh deležnikov.

Vrednote

Naše vrednote so: verodostojnost, odgovornost, inovativnost, strast, etičnost in sodelovanje.

Mednarodne povezave nam omogočajo globalno prisotnost, zanesljivi partnerji po vsem svetu pa so garancija za kakovostno izvedene raziskave, fleksibilnost ter izvrstne interpretacije rezultatov glede na lokalno okolje.

Smo člani združenja ESOMAR, svetovne neprofitne organizacije, ki uveljavlja pomen trženjskih raziskav, raziskav javnega mnenja, družbenih raziskav in podatkovne analitike že več kot sedemdeset let.

ESOMAR z več kot 4.900 člani v več kot 130 državah sveta omogoča stalni dialog, promocijo tržnega raziskavanja ter izobraževanja. S članstvom v organizaciji ESOMAR želimo pokazati svojo zavezanost k etičnemu delu na svetovni ravni, s spoštovanjem zastavljenih norm pa povečati globalno prepoznavnost trženjskih raziskav.

ESOMAR ne zagotavlja le etičnih smernic, temveč tudi spodbuja samoiniciativnost in predpise ter je zaupanja vreden partner številnim združenjem po vsem svetu.

Janja Božič Marolt je od leta 2005 nacionalna predstavnica združenja ESOMAR za Slovenijo.

Mediana je edina slovenska članica združenja WIN, ki ponuja vse tipe raziskav v preko petdeset državah po svetu.