Politika zasebnosti

Mediana d.o.o. spoštuje vašo zasebnost in se zavezuje, da bo vse pridobljene osebne podatke  skrbno varovala in jih brez vaše privolitve ne bo posredovala tretji osebi oziroma jih uporabila v druge namene, kot je bil prvotni namen obdelave. 

Da bi preprečili nepooblaščen dostop do pridobljenih podatkov ali njihovo razkritje, ohranili natančnost in točnost osebnih podatkov in zagotovili njihovo ustrezno uporabo, uporabljamo ustrezne tehnične in organizacijske postopke za zavarovanje podatkov, ki jih obdelujemo. 

Na spletni strani www.mediana.si je mogoče preko spletnega obrazca  stopiti v stik z nami z namenom povpraševanja po storitvah ali posredovanja morebitnih vprašanj na elektronske naslove mediana@mediana.si, mediana@mediana.hr, info@mediana.co.rs. Prav tako je mogoče stopiti v stik z nami direktno preko elektronske ali navadne pošte oziroma s pomočjo telekomunikacijskih virov. Ko v našem spletnem obrazcu izpolnite zahtevo za povpraševanje, pripombe ali vprašanja  je potrebno  obvezno  izpolniti polja: “ime in priimek”, “email” in “sporočilo”. Prav tako je potrebno izrecno potrditi strinjanje in seznanitev s tem, da ste s tem, ko ste nam posredovali povpraševanje, pripombe ali vprašanje preko kontaktnega obrazca in vpisali svoje podatke izrazili strinjanje in zavedanje, da se bodo vaši podatki (ime in priimek, elektronski naslov in telefonska številka) uporabili za namen vodenja evidence strank ter zagotavljanja korektne komunikacije hranili v naši bazi 2 leti po tem, ko ste nam kontaktni obrazec posredovali in da ste seznanjeni, da lahko kadarkoli od nas zahtevate, da vaše podatke izbrišemo. Izbris podatkov lahko zahtevate s pomočjo kontaktnega obrazca tukaj . Če ne boste označili, da soglašate s politiko zasebnosti,  vaše povpraševanje ne bo uspešno posredovano. 

Mediana d.o.o. potrebuje vaše osebne podatke,  da vam lahko odgovori na vaše povpraševanje oziroma vprašanje, ki se nanaša na storitev Mediana d.o.o.  Podatke, ki jih boste vpisali v spletni obrazec, Mediana d.o.o. obdeluje le, če je to nujno za svoje poslovanje in shranjevanje (arhiviranje).

O uporabi piškotkov na spletnem mestu si lahko več preberete v naši politiki piškotkov.